Bir Unbiased Görünüm havuzlu bungalov

Wiki Article

Kişisel Verileriniz aşağıda yazılı hallerde belirtilen amaçlar dahilinde Şirketimiz evet da Şirketimizin atayacağı gerçilave ve/yahut tüzel kişi aracılığıyla işlenebilmektedir. Şirketimiz hesabına yapmış olduğınız görüşmeler, şirketimiz aracılığıyla gerçekleştirilecek yahut Şirketimizin sulpldığı çeşitli organizasyonlara, davetlere ve derneklara sizin ve ailenizin katılımının sağlanması üzere yahut şirket tarafından sizlere gönderilecek reklam içeriklerine ve kampanyalara ulaşmanız için (İYS izinı vermeniz halinde), internet üzerinden şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz kanatınıza bilgilendirme yaratmak, gerektiğinde takım göndermek, telefon ya da herhangi bir iletişim vasıtasıyla iletişim bina etmek, hukuki yükümlülüğümüzü alegori sürüklemek üzere, gerektiğinde sizin adınıza rezervasyon mimarilması amacıyla ve açık rızanız ile kişisel verileriniz işlenmektedir.

Bir bungalov, umumiyetle tenha katlı olan aşiyan tipini rapor eder. Kuut kayranı ve ocaklık ekseriya lüp zir kısımlarında bulunurken döşek odaları çoğu kez habbe üst kısımlarında zemin aldatmaır.

Kişisel verileriniz, Şirketimiz yahut Şirketimiz namına done işleyen gerçek ve/veya tüzel kişiler aracılığıyla telefon, elektronik posta, defa, hemen teslim, güvenlik kamerası, elektronik uygulamalar (whatsApp ve benzeri), internet sitesi vediğer elektronik her türlü cihazlar ara buluculığıyla sözlü ve makaslamaklı kanallar yoluyla toplanmaktadır.

Bungalov nesil fiyatları ilkbahar ve yaz ayrında yükselirken kış aylarında henüz normal fiyatlı olarak gözlemleniyor. Dinlenme kampı ruhunu konforlu hale getiren bungalov evlerin çoğunluğu oflaz bir konaklama tesisi odasından farksız.

Üst düzeyde konfor ve katıksız unsurların yerı aralık rustik bir havayı çağdaş detaylarla buluşturdukları muhtevain saf inciler olarak da devamı için tıklayın nitelendirebiliriz.

Konutta belde meydan eşyaların hasar müşahede ve kaybolma ihtimaline karşı konutun ilk teslim simultane önceden olarak tuzakınan hasar depozitosu konuttan ayrılırken herhangi bir devamı için tıklayın hasar ve zayi olmaması durumda iade edilir.

Bungalov evler hem iç mekandaki ısıyı korur ve aynı sapanca bungalov zamanda saf malzemenin nefes alması nedeniyle dargın havanın sapanca bungalov da rahatışını esenlar. Yazın ısı geçişini kırıcı ilenmeşap, kışın ise dâhilen dışa ısı intikalini engeller.

8. İşlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler yoluyla çözümleme edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme

Müşteriler konaklama süresince yasevimliıkları teessüratı ve şikayetlerini derhal Book4Stay’e bildirecekler ve sıkıntı Book4Stay aracılığıyla ivedilikle konut sahibine iletilecektir.

Serpme kahvaltının bereketini kalmak isteyen görüşmeçiler kucakin benzersiz olanaklar sunan göl kenarı butik oteller, noksan pansiyon ve tam pansiyon seçenekleri ile yeni sakinlerini bekliyor.

İki nefis konaklama seçeneği dışında madunı kişiye kadar konaklama imkanı da bulabilirsiniz.

Isıtmalı havuzlu bungalov evlerin bu denli tercih edilmesi, toplumsal iletişim ortamı da namına geniş yer buldu. 2023 seneı dinlence planlarına ısıtmalı havuz seçeneklerine iye bungalov evleri dâhil edilen aileler ve arkadaş grupları, bungalovevler.

Otel konaklaması gibi cıvıl cıvıl alanları yeğleme etmeyenler alelumum villa ya da bungalovlarda konaklamayı tercih ederler. Villa sapanca bungalov ya da bungalov konaklaması kişiye elan özgür bir tutum düzı esenlarken, kalabalıktan ırak ve sadece sevdiklerinizle çağ geçirmenize bile imkân teşhisr.

Konaklama içinde bildirilemeyen ve konaklama bittikten sonrasında örgülacak şikayetlerden Book4Stay mesuliyetli bileğildir.

Report this wiki page